Δευτέρα 30 Απριλίου 2018

Κουπόνι στοιχήματος – Προτάσεις: Ρεβάνς ημιτελικών σε Τσάμπιονς Λιγκ και Γιουρόπα…01-03/05/2018


Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τις ομάδες που διεκδικούν το πολυπόθητο εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και του Γιουρόπα.

Από τα πρώτα παιχνίδια προέκυψαν ξεκάθαρα φαβορί, ωστόσο ποτέ δεν ξέρεις τι σου επιφυλάσσει η στρογγυλή θεά.

Ο πρώτος χρονικά επαναληπτικός αγώνας διεξάγεται στη Μαδρίτη και στο Σαντιάγο Μπερναμπέου, με τη Ρεάλ να υποδέχεται τη Μπάγερν Μονάχου και να είναι έτοιμη να γράψει ακόμη μια χρυσή σελίδα στη έτσι κι αλλιώς τεράστια ιστορία της.

Θέλει να συμμετάσχει σε τρίτο συνεχόμενο τελικό, ενώ θα της δώσει την ευκαιρία να γίνει και η πρώτη ομάδα που κατακτά για 3η συνεχόμενη χρονιά το βαρύτιμο τρόπαιο.

Δεν είναι και λίγα αυτά που έχουν καταφέρει οι παίκτες του Ζινεντίν Ζιντάν, αλλά για να φτάσουν στο μεγάλο τελικό του Κιέβου καλούνται να υπερασπιστούν το υπέρ τους 2-1, σκορ που έχτισαν πριν από 6 βράδια στο Μόναχο.

Sportingbet: Γενναιόδωρο/Μοναδικό πρόγραμμα ανταμοιβής!

Σαφώς και οι «μερένχες» έχουν τον πρώτο λόγο ωστόσο οι Βαυαροί μόνο με σταυρωμένα χέρια δε θα μείνουν. Θα κυνηγήσουν την ανατροπή από την αρχή του ματς και όπως τους βγει.

Δε θέλει να την πατήσει όπως με τη Γιουβέντους η Ρεάλ και αναμένεται να μπει πιο συγκεντρωμένη στον αγωνιστικό χώρο.

Στοιχηματικά, φαβορί δίνεται από τις εταιρίες στοιχήματος η ισπανική ομάδα με τον άσσο να προσφέρεται στις 2.00 μονάδες. Στο 3.35 το διπλό της ομάδας του Χάινκε, ενώ την ισοπαλία θα την βρει κανείς σε απόδοση 3.95.

Ματς με φαβορί και ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα στη Ρόμα και τη Λίβερπουλ.

Απίστευτο ματς παρακολουθήσαμε στον πρώτο...περισσότερα για το κουπόνι στοιχήματος.....